FC Korsholm - Sisu-Pallo/2 4-2

 

Ensimmäisen puoliajan alku oli tasaista pallottelua, mutta mitä pidemmälle jakso meni sitä enemmän sai kotijoukkue ottelua hallintaan.

 Ottelun ensimmäinen maali nähtiin 30 minuutin kohdalla, kun pikku Isaac pääsi maalinedustalta tuikkaamaan palloon maaliin. Puoliajalla nähtiin vielä toinenkin maali.  Pelikellon näyttäessä jo 3 minuutin lisäaikaa pääsi Junior tuttuun tyyliin viimeistelemään ja peli 2-0.

 

 

 

Heti toisen puoliajan alussa oli kotijoukkueella useita tilaisuuksia siirtyä jo ratkaisevaan johtoasemaan, mutta edes kahdella nollaa vastaan läpiajosta  ei palloa maaliin saatu, kun Lukumanu päätyi omaan ratkaisuun ja ampui pallon etukulmasta reilusti ohi. Vierasjoukkueen kavennus syntyi 60 minuutin kohdalla. Aivan vapaaksi  jäänyt pelaaja pääsi 3 metristä latomaan pallon kotijoukkueen verkkoon. Paine siirtyikin tämän jälkeen hetkellisesti kotijoukkueen päätyyn ja vierasjoukkue sai luotua ainakin yhden laadukkaan maalinpaikan, josta peli olisi saattanut tasoittua. Seuraavasta maalista vastasi kuitenkin jälleen kotijoukkue. 72 minuuttia kellossa ja  Teca pääsi viimeistelemään Omarin nappisyötöstä lukemat 3-1.  Vierasjoukkueen kavennusta ei tarvinnut kauaakaan  odotella muutama  minuutti ja peli oli 3-2. Kotijoukkue naulasi ottelun lopullisesti viimeisellä minuutilla Cagon viimeistellessä Arin laukauksesta tippuneen irtopallon maalin.  Näin olleen ansaitut 3 pistettä kotijoukkueelle.

 

 

 

Ottelun tähdet

 

*** Isaac junior: loistavaa pallollista peliä koko ottelun kirsikkana maali.

 

** vaihtopelaajat: jokaiselta loistava sisääntulo

 

*Junior: jälleen maali ja tarjoili myös hyviä paikkoja kavereille.

 

 

 

Vielä loppuun erikoismaininnat:   Juniorille joukkue tahtoo toivottaa onnea leikkaukseen ja pikaista parantumista!  Mikolle maalinsuulla kauden ensimmäiset, mutta onko viimeiset minuutit? aika näyttää  ;)

 

Raportin laati Petri

FC Korsholman edustusjoukkue pelaa IV-divisioonassa kaudella 2017.

Muut linkit

Seuraa meitä